Kleding Mijdrecht

Kleding in Mijdrecht voor zowel dames als heren

Van harte welkom bij El Fuego, waar zowel dames als heren kunnen slagen voor kleding in Mijdrecht. In onze collectie vindt u kleding van diverse vertrouwde merken, zoals Replay, Nikkie, Lacoste, 10 Feet en nog veel meer. Hieronder leest u meer over onze service en onze kledingwinkel in Mijdrecht.

Laat u verrassen door de ruime keuze

Kleding MijdrechtBrengt u een bezoek aan El Fuego, dan zult u absoluut verrast zijn door de ruime keuze. Heren kunnen bij ons slagen voor een casual outfit, waaronder mooie jeans en overhemden met leuke prints. Maar ook voor stoere, eigentijdse kleding bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bieden wij voor dames kleding in diverse stijlen aan, of u nu op zoek bent naar een zakelijke of een alledaagse outfit. Omdat wij diverse topmerken verkopen, is er voor iedereen passende kleding te vinden bij ons in Mijdrecht. Vraag gerust advies bij één van onze medewerkers, want ze staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste outfit. Geef ook gerust aan waar u naar op zoek bent, zodat wij gericht op zoek kunnen voor u.

Graag tot snel!

Kortom, bent u op zoek naar modieuze, tijdloze kleding in Mijdrecht? Dan kunt u altijd bij El Fuego terecht! Wij zijn geopend op maandag van 13.00u tot 18.00u, op dinsdag tot en met donderdag van 9.30u tot 18.00u, op vrijdag van 9.30u tot 21.00u, op zaterdag van 9.30 tot 17.00u. Daarnaast zijn wij de laatste zondag van iedere maand geopend van 13.00u tot 17.00u. Graag tot ziens bij El Fuego!

   Dameskleding Mijdrecht     Contact