Kledingwinkel Mijdrecht

Kledingwinkel in Mijdrecht: El Fuego

Van harte welkom op de website van El Fuego, de kledingwinkel die u niet mag missen wanneer u in Mijdrecht bent! Gevestigd in het centrum van Mijdrecht aan de Dorpsstraat zijn wij zeer goed bereikbaar, ook wanneer u bijvoorbeeld uit Uithoorn of Amstelhoek komt.


Ruime collectie mannen- en vrouwenkleding

Kledingwinkel MijdrechtWij staan dagelijks klaar om u de nieuwste collectie te laten zien en u, indien gewenst, te adviseren bij uw aankoop. Laat ons dus gerust weten voor welke gelegenheid u iets zoekt en dan gaan wij voor u op zoek! In onze kledingwinkel te Mijdrecht kunnen zowel mannen als vrouwen uitstekend slagen. Wij verkopen diverse topmerken, denk hierbij aan Supertrash, Goosecraft en Nikkie voor dames en Lacoste, Replay en Zumo voor heren. Wilt u graag langskomen? Wij zijn geopend op maandag van 13.00u tot 18.00u, op dinsdag tot en met donderdag van 9.30u tot 18.00u, op vrijdag van 9.30u tot 21.00u, op zaterdag van 9.30 tot 17.00u. Ook zijn wij iedere laatste zondag van de maand geopend van 13.00u tot 17.00u. Kortom, voldoende mogelijkheden om onze collectie eens te komen bewonderen!

Dus bent u op zoek naar een kledingwinkel in Mijdrecht of omstreken? Loop dan eens binnen bij El Fuego en bekijk onze ruime collectie mannen- en vrouwenkleding. Of u nu op zoek bent naar kleding voor een speciale gelegenheid of gewoon een nieuwe outfit wilt kopen, u slaagt bij ons gegarandeerd! Vergeet niet om ons te volgen op Facebook, zodat u op de hoogte kunt blijven van onze nieuwste collecties.

   Winkels Mijdrecht     Contact